torstai 10. heinäkuuta 2014

Marinoidut punasipulit





Vähän aika sitten julkaisin salaatinkastikkeen reseptin ja nyt taas tulee oiva resepti salaatin kanssa tarjoiltavaksi. Toki marinoituja punasipuleita voi käyttää hyvin monella tapaa, ihan vaan ruuan lisäkkeenä, voileivän pääällä, salaatissa...Sipulit olivat kyllä todella hyviä, eikä valmistus vaatinut juurikaan aikaa. Hieman jäin hetkeksi ihmettelemään tuota sokerin määrää, mutta sen sinne sitten kaadoin, ja hyvää tuli :)
Resptin otin Sillä sipuli -blogista, joka on muuten seuraaamisen arvoinen ruokablogi ;)




Marinoidut punasipulit (resepti täältä)


4 punasipulia (käytin tuoreita punasipuleja, jotka olivat huomattavasti pienempiä kuin "normaaalit")
1/2 dl punaviinietikkaa
1 dl sokeria
3 rkl oliiviöljyä
suolaa & pippuria maun mukaan

1. Pilko  kuorituista punasipuleista mahdollisimman ohuita renkaita (siis todella ohuita!). Laita renkaat kulhoon ja lisää sinne punaviinietikka, sokeri ja oliiviöljy. Anna sipuleiden marinoitua tunti tai mielellään yön yli.

2. Mausta marinoituneet sipulit suolalla ja pippurilla. Tarjoile sipulinystäville :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti