sunnuntai 3. elokuuta 2014

Mehevät Suklaamuffinit



Siskoni leipoi jo lähes hänen braavureiksi muodostuneita suklaamuffineita. Ja koska muffinit olivat niin älyttömän hyviä, halusin saada reseptin tänne. Tällä kertaa muffineihin oli käytetty tumman suklaan lisäksi minttusuklaata, josta tuli ihana mintun vivahde. Jos ei tykkää mintusta voi käyttää tavallista tummaa suklaata. Tumman suklaan lisäksi voi myös käyttää esim. puolet valko- ja puolet tummaasuklaata :)



Mehevät suklaamuffinit

200 g voita
2,25-2,5 dl sokeria
3 munaa
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
n. 150 g rouhittua tummaa suklaata (lisäksi esim. valko- tai minttusuklaata)
2 dl maitoa

1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen välillä vatkaten.

2. Sekoita muut ainekset paitsi maito keskenään ja yhdistä voi-sokerivaahtoon. Sekoita vielä nopeasti maito joukkoon.

3. Paista n. 15 min koosta riippuen uunin keskitasolla. Muffineista tulee ihanan meheviä, kun niitä ei paista liian kauaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti